dimecres, 20 de juny del 2007

Teatre llaüts a l'Ebre

Finalment ha arribat el dia del festival. Una estona abans de la representació quedem tots per assajar, els nervis estan a flor de pell, comprovem que els micros abarquin bé el so, que els nens i nenes sapiguin el torn d'actuació, que tots arribin a temps a l'assaig general...
Al final de l'obra tot són felicitacions, després del treball, la satisfacció de la feina ben feta i el premi a l'esforç. Només ens cal felicitar al grup de pares i mares pel seu entussiasme i la seva iniciativa.

dimarts, 19 de juny del 2007

Corrandes de Llaüts de l'Ebre

Corrandes de Llaüt...

Com ja sabeu aquest curs hem treballat el projecte dels llaüts a l'Ebre. I per aquelles coses vam trobar unes corrandes que ens van enamorar. Aquí ens teniu al nens i nenes de 1r de CI cantant aquestes corrandes amb temàtica de llaüts. A la guitarra el mestre Joan Ramon.

divendres, 15 de juny del 2007

PEL·LÍCULA DE LLAÜTS


Així és com ens ha quedat la pel·lícula que hem fet els nens i nenes de 1r de CI amb imatges escanejades sobre llaüts.

Els Increibles

Al bloc de la senyoreta Mª José hi podeu veure el projecte que vau fer a P-4.

dilluns, 11 de juny del 2007

JA ARRIBEN LES VACANCES!


Perr accedir a uns bons consells per aquestes vacances cliqueu aquí

dimarts, 5 de juny del 2007

Llaüts al Paint

Aquí teniu els llaüts que hem pintat i dibuixat amb el programa PAINT

dilluns, 4 de juny del 2007

Assaig de teatre

Assaig teatre "En temps del llaüts i de les sopes de pa.

Ja fa una colla de dies que estem assajant l'obra de teatre "En temps dels llaüts i de les sopes de pa"... La idea va ser de les mares i pares de la classe. Mentre treballàvem el projecte tots els nens i nenes de la classe ens vam inventar un conte que reflectís els costums de l'època dels llaüts. Un dia un grup de mares van proposar de fer-ne teatre i així va començar tot l'embolic...A continuació teniu les fotos de l'assaig.

divendres, 1 de juny del 2007

Gastronomia dels llaüts

"Bacallà en suc, carxofetes i un ovet"

Dins el projecte dels llaüts hem treballat la gastronomia i la mare de Martí ens ha fet un dels plats més típics. Li donem les gràcies per ser tan bona cuinera i per la seva amabilitat. Estava boníssim!!!!